heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Vänner och familj❤️

Publicerad 2021-07-29 20:12:54 i Allmänt , Livet,

(null)

Hej igen
Jag vill bara tacka för alla fina ord, all omtanke och värme jag har fått utav er efter mitt senaste inlägg. 

Några av er har frågat vad som händer nu. Till hösten är det rättegång där jag ska möta den man jag har älskat, haft förtroende för, som jag gifte mig med en vacker julidag och som jag trodde var min bästa vän. Visst känns det olustigt, oroligt i magen och helst utav allt skulle jag vilja slippa. Fast nu handlar det om att stå upp för mig och andra kvinnor och män i samma situation, att visa mina söner att detta inte är okej. Att hitta styrkan att våga berätta. För jag har inte gjort något fel. Jag valde att älska och se det goda i en man. Det var han som valde fel väg…

Bilden visar en del av min hall och vardagsrum en kall kväll i januari. Jag känner en enormt tacksamhet till min familj och mina vänner. Tänk att när livet gick sönder stod de där och höll om och lyfte upp mig. Fortfarande idag blir jag tårögd när jag tänker på er och vad ni alla betyder för mig❤️. 

Det som värmer lite extra i bröstet är att jag har kunnat stödja en kvinna i min närhet att hitta kraften att gå vidare i livet. Då känns det som att utav den här soppan har det kommit något bra. Känslan att kunna hjälpa och stötta någon i samma situation är en enorm känsla av kärlek och ödmjukhet.

Kram
Lena❤️Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela