heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Förlåta och gå vidare

Publicerad 2021-11-03 20:52:02 i Allmänt, Kvinnofridskränkning, Livet,

(null)

Hej
Det har gått en tid sedan jag skrev och mitt liv rullar på. Sakta har jag börjat lägga det senaste året bakom mig och jag börjar känna en längtan och en hunger efter att göra sånt jag tyckt om att uppleva förut…ni vet det som fyller på måbrakontot. Det kan vara allt ifrån middag med vänner, en promenad eller att bara göra det som faller mig in för stunden.  Jag saknar att resa, men som världen ser ut idag känns inte det som att det ligger på första platsen just nu.
 
Jag beslutade tidigt att det här året inte ska få förstöra mig…den jag är. Tankarna har snurrat många varv och jag gav tidigt mig själv löftet att förlåta. Förlåta den man som inte har självkänslan att älska sig själv, som genom att försöka styra andra försöker hantera sin ångest. Genom att förlåta visar jag att du inte längre har kontrollen över mig. Det är lite som att bli förälskad i dig själv, att känna en styrka i att jag är jag. 

Jag känner inte lika stor oro som tidigare när jag rör mig ute bland människor. Visst har jag uppsikt, men jag har kommit på mig själv att vid flera tillfällen faktiskt kunna känna mig avslappnad och glad utan att vara på min vakt. En berusande känsla som talar om att jag är på rätt väg. Jag säger som Jonas Gardell "I’m the Queen of fucking everything"💪🏻!

Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela