heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Mitt hus och min trädgård ❤️

Publicerad 2022-04-30 11:18:43 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

Hejsan
Våren är äntligen här😊. Krokusar, narcisser, pärlhyacinter, scillor och tulpaner knoppar och blommar. Naturen slår ut sin stora famn och öppnar upp för värme, sommar, bara fötter och fika på uteserveringar. 
Våren är för mig en årstid som bjuder in till förhoppningar och förväntningar…vad kommer sommaren att bjuda på i år? Alla har vi olika önskningar och förväntningar. Vilka önskningar och förväntningar har du?
För min egen del vill jag ha en lugn varm sommar. Förra året lyckades jag pricka in min semester när hela Gävle sköljdes över av vatten. Tror inte en Gävlebo glömmer hur stan nästan drunknade och Gavleåns rytande när vattnet forsade fram genom stan. I år hoppas jag på en mer normal sommar, dvs sol och en och annan mjukglass som svalka i skuggan.

På bänken i köket står frön med krasse, vallmo och luktärtor och vaknar till liv för att förhoppningsvis kunna planteras för att lysa upp mitt hus i sommar.

Just nu väntar jag på att bodelningen ska bli klar och att jag får komma in i mitt hus igen. Jag har inte varit där sedan jag packade ihop mitt liv i all hast en kall januaridag 2021. Som jag längtar att få borra ner fötterna i gräsmattan med en kopp kaffe i handen. Låta solen smeka huden och titta bort mot pilarna längre bort på tomten. En tavla jag aldrig tröttnar att titta på.

(null)

Jag vill kunna ge min mamma en av hennes stora önskningar…att få bo på marken med en trädgård att ta hand om.
Det är rofyllt att låta händerna jobba med växter…att stoppa ner händerna i jorden och bara vara på samma ställe i tanke och handling. 

(null)

(null)

Min mamma och jag delar samma intresse för trädgårdsskötsel och jag ser fram emot att jobba i min trädgård tillsammans med henne. Hon är duktig på rosor och det ska bli roligt att  vad hon kommer att hitta på.

(null)

Så fram tills flytten går tillbaka hem får jag klura och fundera på hur jag vill forma min trädgård tillsammans med min mamma. Det bläddras i blomböcker och vi besöker  handelsträdgårdar, medans vi tålmodigt väntar på att få flytta hem❤️.

Varma vårkramar❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela