heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Pusselbitar 🧩

Publicerad 2022-07-13 22:28:51 i Allmänt,

(null)

Idag är det tre år sedan jag stod i kyrkan och sa ja till dig. Så lycklig jag var, så mycket kärlek jag hade i mitt hjärta för dig. Jag trodde aldrig att jag kunde älska någon så mycket som jag älskade dig. Du var den sista pusselbiten i mitt liv. Pusselbiten som gjorde att allt ramlade på plats. Du är en person som jag har delat mycket roligt tillsammans med. Våra utlandsresor var fyllda av humor, vänskap och en massa sol. Du vilandes i solen medan jag läste böcker. När du tog emot mig när jag klev ner i poolen, eftersom jag avskyr att få vatten i näsan. Båttävlingarna på bryggan tillsammans med dig kan jag sakna. Våra båtresor efter jobbet med en låda jordgubbar medans saltvattnet och solen fick huden att få en varm sommarfärg och nästippen att bli röd.

(null)

Tyvärr avslutades vårt liv tillsammans med tårar och upprivna känslor. Jag har önskat så många gånger att det sett annorlunda ut. 

Idag står jag här stolt och trygg över vem jag är och den resa jag bestämmer själv…resan som är mitt liv. Jag har fattat det…du var inte den sista pusselbiten. Du är en pusselbit i det som är resan i resten av mitt liv. Minnen som är bra tillsammans med dig kommer jag alltid att vårda ömt. Min kärlek till dig är idag just ett minne, En del av mitt pussel, men älskar dig det gör jag inte längre.

Erfarenheter och upplevelser formar mig till den jag är, mina pusselbitar. Jag kan själv välja vilka pusselbitar jag vill plocka med mig. Mina pusselbitar är de fina minnena och upplevelserna tillsammans med en man som jag har delat mycket fint med. 
Jag brukar säga till mina barn när de hamnar i situationer där de blir arga, besvikna eller ledsna och känslorna slår bakut. "Visa att du är bättre, bemöt det med värme och kärlek. Det vinner du på i längden."

Inställningen till livet väljer Du själv. Du är din egen kapten och valen i ditt liv är just dina val. Skäms inte över att du älskat med ett varmt hjärta eller valt tokiga vägar. Var stolt över att du vågat och ta hand om det fina. Lär dig av dina misstag och försök att inte göra om dem. Det är som att cykla. Det är bara att hoppa upp igen och fortsätta trampa. 

Kram❤️Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela