heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Sakta hittar jag ett lugnare tempo

Publicerad 2022-08-25 22:55:54 i Allmänt, Livet,

(null)

Hejsan
Sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten börjar göra sig påmind. Värmen finns fortfarande kvar, men det finns en lätt frostighet i luften. Rutan på bilen är fuktig utav dagg på morgonen och den första frosten är inte allt för långt borta. Björkarnas blad har börjat skifta i gult och falla till backen. Naturen klämmer just nu fram det sista av grönska och värme innan den går till vila under våra kalla vintermånader. 

Livet bland kartonger och saker som försöker hitta sin rätta plats börjar minska i antal, men det är fortfarande mycket att stöka med. Vardagen har börjat igen efter en kort semester. Nytt jobb, nya arbetskollegor och nya intryck. Jag trivs och tempot är för första gången på mycket länge precis lagom och stressen efter sommarens jobb och flytt börjar sakta klinga av. 

För första gången på mycket länge orkar, kan och vågar jag promenera. Varje kväll efter jobbet upptäcker jag nya pärlor i det som är mitt nya hem. Jag vågar sitta ute på serveringar och äta mat utan att ständigt ha koll på vilka människor som rör sig i närheten. I och för sig så går jag inte ut och äter ensam, utan jag har sällskap av min mamma och äldsta son.

(null)

Igår provade sonen och jag en av stans mysiga små restauranger. Vi valde mat med asiatisk inspiration. Åh så gott det var. Det var en fröjd för ögat och likaså för smaklökarna. Vi avslutade kvällen med en mjukglass i kvällssolen, innan vi gick hem mätta och belåtna. Just där och då var livet gott❤️.

(null)

Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela