heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Vad jag vill ha

Publicerad 2023-02-22 23:59:45 i Allmänt,

Hejsan
Det var ett tag sedan jag skrev, men just nu rullar livet på en snabb fart framåt. Häftigt- absolut. Energikrävande - definitivt. Roligt- det är mer än roligt. Med andra ord, jag mår toppen😊. 
(null)

Här om veckan halkade jag in i en diskussion om vad som är viktigt i relationer. Svaren var varierande från oss som surrade. Frågan kom tillslut till mig och jag klämde fram:
"Självständighet. För mig är det viktigt att den person jag träffar har ett eget liv med vänner och familj. Han får gärna ha en bra relation med sin fd fru, mamma till sina barn. Det visar för mig en stor varm respekt för en kvinna som har en stor plats i hans liv. Hon är mamman till hans barn och enligt mig en viktig pusselbit. 

Eftersom jag jobbar mycket och har vänner och familj på flera platser i Sverige (Det blir lite så när man verkar ha som hobby att flytta och släpa kartonger). Så ser jag gärna att han också jobbar en hel del. Jag har liksom inget problem med det. Tycker snarare om att han är ambitiös och lite av en arbetsmyra. Då behöver inte jag få dåligt samvete när jag måste jobba långa dagar.

Mat, whiskey, rom och riktigt gott vin till vällagad mat är något jag uppskattar. 

Humor och en liten räv bakom örat med busig blick, inte helt fel. Såklart vill jag att han ska vara snäll och ödmjuk, men det förväntar jag mig av en riktig man.

Vältränade män gör sig icke besvär. Vill ha någon mjuk att krama och gärna någon med skägg.

Det var mitt svar när jag fick frågan vad 
som är viktigt för mig eller ett plus i kanten i relationer. Det här låter som en kontaktannons, men så är inte fallet, bara en beskrivning av vad jag gillar och svaret på en fråga. Jag lever ensam och har inga problem med det. Vem vet vad som väntar i livet längre fram. Det är det som är så häftigt😉
Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela