heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Jämtland

Publicerad 2023-06-29 20:42:21 i Allmänt,

Hej på er
Jag sitter på altanen och ett riktigt sommarregn får luften att fyllas av svalka, syre och ro. Sommarens regn får alla vackra sommarfärger att lysa starkare och dofterna att bli intensivare. Det skvalar och porlar. Det blir som en enkel melodi med sövande toner. 

Ikväll sitter jag och bara tar det lugnt efter maten. Hunden ligger vid mina fötter och är lika loj som jag. Min bonusdottern är upptagen med sitt. Sambo med andra bonusdotterna är ute på egna äventyr. Livet är enkelt och avslappnat.

Tänk så fort ett liv kan vända. Från att flytta till en ny ort, börja om på nytt med mitt liv med allt vad det innebär…till att landa i ett lugn med en lycka svår att greppa❤️. Han är fin min kärlek, varm, inkännande, lojal, snäll och full av kärlek 🥰. Jag är lycklig, älskad och så stolt över vår kärlek. 

Livet kan vända om man bara vågar släppa garden och bjuda in. Jag trodde aldrig att jag skulle våga lita på någon igen, våga släppa in någon nära. Idag är jag så otroligt stolt över mig själv att jag vågade❤️. 

(null)

Livet idag är lugnare. Jag njuter av naturen och fjällen som finns så nära. Att ta en kopp kaffe eller ett glas vin efter maten och bara känna tryggheten i vår tvåsamhet. 

Jag vet inte hur många gånger jag har hört uttrycket "Surjämtar", vilket definitivt inte stämmer. Lugna, glada, gästvänliga och med en stor portion humor. Jag som då kommer ifrån Människobyn", dvs Stockholm har fått lära känna att allt behöver inte gå fort. Blir det inte gjort idag, kommer en ny dag imorgon. Så jag stannar kvar hos min fina jämte. Finare man är svårt att finna😍.

Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela