heltklaar.blogg.se

Min resa i det som är livet.

Ny familjemedlem❤️

Publicerad 2022-10-23 22:17:59 i Allmänt,

Hejsan
Nattfrosten har börjat att ta ett stadigt och fast grepp och det käns att snart står Kung Bore och stampar i farstun. 

Här hemma har en älskad Selma flyttat in. Hon är en 10 veckor liten blandras av Berner sennen, Leonberger och Pyreneer. Hon kommer att bli en stor dam när hon vuxit klart.  (null)
Så mycket kärlek och värme denna lilla dam ger är underbart. Djur har en förmåga att hjälpa själen att läka.  Som jag ser fram att fortsätta livet tillsammans du och jag❤️.

Här om dagen fick jag en fråga som jag inte väntat mig "Vad har varit jobbigast i den resa du varit med under snart två år?" Jag fick fundera en stund, men svaret var ändå enkelt "De psykiska skadorna efter att allt det fysiska har läkt. Svek från en person jag trodde stod mig nära, som valt att berätta om förtroenden jag givit om det som hänt. Berättat för andra utan någon som helst hänsyn till om det är något jag vill eller inte."
Jag trodde aldrig att det skulle hända och smärtan av att bli sviken gör så ont. Det är en sorg att mista en vän som jag känt och levt tillsammans med i över 30 år. Tyvärr har mina erfarenheter gjort mig lite krass och misstänksam. 
Frågan som följde "Vågar du lita på en man igen?" Svaret blev snabbt "Nej". Idag har jag en handfull personer jag litar på. Men att släppa in någon ny och släppa ner mina murar kommer att tid. Tillsvidare har jag mina barn med sina familjer, min mamma och min syster och några nära vänner och min Selma❤️.

Sår läker, minnen bleknar, men att bryta ett förtroende är något jag inte tar lättvindigt och sällan glömmer. 
Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela